Spectacol interactiv

SPECTACOL INTERACTIV DE TEATRU
Zâmbiți pe Corabia lui Barbă Deasă
varsta 2-12 ani

 8 noiembrie 2018, ora 18.00 – editia 4
Corabia Lui Barbă Deasă – str. Dezdrobirii nr. 72

Echipajul Corabiei lui Barbă Deasă se implică în această campanie a zâmbetelor și este responsabil pentru distracția copiilor. Animație, amuzament și multe zâmbete vă asteaptă cu drag! Toții mateloții au fost instruiți în interacțiunea adecvată cu copiii cu dizabilități (muzica încet, mișcarea scenică ține cont de (diz)abilitățile unora dintre participanți, atmosfera prietenoasă față de orice stereotipii de limbaj sau comportament, etc).

Colțul de Liniște va fi amenajat pentru copiii cu dizabilități senzoriale/neuro-cognitive. Deși condițiile sunt adaptate cât se poate nevoilor lor, faptul că se află într-un loc nou, alături de oameni necunoscuți sau diverși alți stimuli îi pot obosi la un moment dat. Copiii participanți pot face o pauza în timpul spectacolului. Ne dorim sa le amenajăm acest loc cu jucării și obiecte ce îi pot ajuta să se liniștească, să se „adune”, dacă vreți, pentru a se putea reîntoarce la joacă și pentru ca acestă ieșire în oraș să fie cât mai plăcută pentru ei și pentru familia lor. 

INTRAREA este LIBERA în limita a 15 locuri. Rezervările se fac telefonic 0770.973.447

Parteneri: Fundatia Anya, DGASPC Dolj (Centrul de Servicii de Recuperare și Reabilitare – Echipa Mobila Copii și Centrul de recuperare „Vis de Copil”), SuperEroi printre noi, și toți cei care găzduiesc o urnă pt donații.

Parteneri media: Radio Horion, SMART Craiova, Gazeta de Sud, Gazeta de Dolj, TVR Craiova

editia 3 editia 2      editia pilot

Acest eveniment are nevoie de susținere financiară în fiecare lună, motiv pt care sponsorizările sunt bine venite din partea oricui dorește să facă un copil cu nevoi speciale să zâmbească.