Spectacol interactiv

Zâmbiți pe Corabia lui Barbă Deasă
varsta 2-12 ani

Echipajul Corabiei lui Barbă Deasă se implică în această campanie a zâmbetelor și este responsabil pentru distracția copiilor. Animație, amuzament și multe zâmbete vă asteaptă cu drag! Toții mateloții au fost instruiți în interacțiunea adecvată cu copiii cu dizabilități (muzica încet, mișcarea scenică ține cont de (diz)abilitățile unora dintre participanți, atmosfera prietenoasă față de orice stereotipii de limbaj sau comportament, etc).

INTRAREA este LIBERA în limita a 15 locuri.

Rezervările se fac telefonic 0770.973.447

Prin inscrierea si participarea la acest eveniment sunteti DE ACORD cu utilizarea fotografiilor pe grupul Evenimente adaptate senzorial Craiova si promovare.

Parteneri: Fundatia Anya (sustine acest eveniment si financiar si cu voluntari), D.G.A.S.P.C. Dolj (Centrul de Servicii de Recuperare și Reabilitare – Echipa Mobila Copii și Centrul de recuperare „Vis de Copil”), SuperEroi printre noi, și toți cei care găzduiesc o urnă pt donații.

Parteneri media: SMART Craiova, Ziarul Sanatatea, Media Zece

Editia 5 - Mos Craciun editia 4 editia 3 editia 2      editia pilot

Acest eveniment are nevoie de susținere financiară în fiecare lună, motiv pt care sponsorizările sunt bine venite din partea oricui dorește să facă un copil cu nevoi speciale să zâmbească.